İKİZCEBELEDİYESİ
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ
03.12.2020 10:17:42
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ

Belediye Başkanımız Osman KAYGI, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili olarak bir mesaj yayımladı. ?Engellilik, engellilerin ve ailelerinin maruz kaldığı bir sağlık sorunu değil, sosyal boyutlarıyla her birimizi yakından ilgilendiren, olumsuz etkilerini asgariye indirmek için herkesin katkı ve ortak çabasını gerektiren toplumsal bir konudur. Devletimiz hem engelli vatandaşlarımıza hem de onlara bakan yakınlarına önemli destekler sağlamakta. Biz de yerel yönetimlerin temsilcileri olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için çalışmalar yapıyoruz. Belediyecilik hizmetlerimizi yaparken engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştıracak unsurları ön planda tutuyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle bu özel günde bütün engellerin sevgi, saygı ve dayanışmayla aşılacağını bilerek, engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine mutlu, huzurlu, güzel günler diliyorum" dedi.

Published at 15.05.2021 14:40:31, Powered By RediCMS(www.redicms.com)0ms